Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Au fost desemnati fermierii anului în regiunea de Nord-Est

Sâmbătă, 20 septembrie, în cadrul Târgului pentru Fermieri AGRALIM au fost decernate premiile pentru fermierii anului în regiunea de Nord-Est.

Festivitatea de premiere a excelenţei în agricultură ridică standardele evenimentelor agricole din Regiunea de Nord-Est: un număr de 23 de fermieri din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui au primit premii la cele 12 categorii principale înscrise în competiţie. Premii speciale au fost acordate pentru viziunea şi rezultatele afacerii, marketing și piață, tehnic, leadership, impact social, măsuri de protecție a mediului. Evenimentul a avut loc la ferma Ezăreni, staţiunea didactică a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, în comuna Miroslava.

Evidențierea excelenței în agricultură, promovarea și aprecierea activității fermierilor privită din perspective multiple

Câştigătorii premiilor de excelenţă în agricultură în regiunea de Nord-Est din cei 75 de candidaţi au primit trofeele în cea de-a treia zi a AGRALIM, la festivitatea anuală de premiere organizată în cadrul târgului fiind reprezentate toate cele şase judeţe din zona Moldovei.

Noutăţile ediţiei 2014 a Festivităţii de Premiere a Excelenţei în Agricultură în regiunea de Nord-Est: organizarea pe două secţiuni a festivităţii– premierea fermierilor proactivi, care s-au înscris în concurs prin completarea şi depunerea formularului de participare şi evidenţierea de către direcţiile agricole a performerilor în producţia agrozootehnică din fiecare din cele şase judeţe ale Moldovei; acordarea de premii speciale pentru: viziunea afacerii, marketing și piață, leadership, grija acordată protecției mediului, responsabilitate socială.

Unicul eveniment anual de valorizare a fermierilor, producătorilor agricoli şi specialiştilor din domeniul agricol din regiunea de Nord-Est s-a bucurat de participarea directorilor instituţiilor din teritoriu ale Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale: Direcţiile Judeţene pentru Agricultură, Agenţiile de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din judeţele Moldovei şi reprezentanţi ai Centrului Regional 1 Nord-Est al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Organizatorii şi-au propus şi în acest an o abordare unică de punere în valoare a rezultatelor în agricultură a fermierilor din regiunea de Nord-Est, juriul fiind format de specialişti ai USAMV Iaşi pe fiecare dintre domeniile vizate de categoriile de premiere.

În competiție fermierii s-au remarcat nu doar prin puterea financiară sau cifra de afaceri, în stabilirea criteriilor de acordare a premiilor fiind coroborate mai multe aspecte. Şanse egale au fost acordate companiile mari și companiilor mici, mijlocii și medii, fiind încurajată şi iniţiativa la nivel de întreprinderi individuale.  

La prima secţiune din competiţie au fost înregistrate 75 de candidaturi, regulamentul prevăzând înscrierea individuală, prezentarea dosarului de candidatură şi o analiză amănunţită a acestuia, realizată de juriu.

Juriul Festivităţii de premiere a excelenţei în agricultură în regiunea de Nord-Est a fost compus din reprezentanţii organizatorilor, ai Partenerului Principal Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi şi un reprezentant mass-media de specialitate: Eusebia Mindirigiu, Director Executiv ABplus Events; prof. univ. dr. Benone Păsărin, Decan, Facultatea de Zootehnie; Prof. univ. dr.  Lucia Drăghia, Decan, Facultatea de Horticultură; Prof. univ. dr. Teodor Robu, Decan, Facultatea de Agricultură; Conf.dr. Stejărel Brezuleanu, Director al Departamentului Agroeconomie, Facultatea de Agricultură; Conf.dr. Gavril Ștefan, Departamentul Agroeconomie, Facultatea de Agricultură; Petronela Cotea, realizator emisiuni agrare, Radio România Iași.

Prin intermediul festivităţii de premiere a fermierilor organizată în cadrul Târgului pentru Fermieri AGRALIM este încurajată excelența în agribusiness, inițiativa și profesionalismul în agricultură, fiind promovate experiențe de succes în agricultură în regiunea de Nord-Est, fermieri și specialiști în agricultură care creează plusvaloare în domeniile în care activează.

Sursa:

www.abplus.ro
    
Data adaugarii: 24/09/2014 09:02:38
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: