Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG 

Despre NOI... şi despre VOI

Despre noi...

Dincolo de evenimentele şi expoziţiile agricole, există în cultura românească cea mai veche iarmarocul, care reprezintă conform definiţiei un „târg ţinut la date fixe - bâlci”. Mulţi se vor întreba: de ce iarmaroc? Ideea a plecat pur şi simplu de la faptul că din echipa iarmarok fac parte mulţi tineri care şi-au petrecut copilăria la ţară. De acolo vin şi cele mai frumoase amintiri, pentru noi toţi, cum ar spune cineva „cei mai devreme născuţi” dar, totodată, suficient de tineri pentru a încerca să mai facem ceva. Cine nu a fost la furat de cireşe, sau la scaldă, cu vacile la păscut sau cu noaptea-n cap, la pescuit? Copii zilelor noastre cred că „găina locuieşte în supermarket” şi dacă merg la colindat trebuie să primească, musai, bani.

Dorim promovarea agriculturii româneşti pentru că noi considerăm că de aici trebuie plecat pentru reconstrucţia României, dar pentru a construi viitorul trebuie să înţelegem trecutul.

Ne dorim ca cel care accesează site-ul nostru să se simtă, măcar pentru o perioadă scurtă de timp, ca în copilăria lui, să găsească informaţii cât mai utile necesare afacerii lui, să îl ajutăm să demareze o afacere ori, pur şi simplu, să îşi facă o idee despre posibilităţile sau neajunsurile agriculturii româneşti, această Cenuşăreasă a economiei.

Astfel, pentru asta am gândit un proiect mai larg, care cuprinde următoarele domenii:

... şi despre VOI

De ce "şi despre VOI"? Pentru că, aşa cum aţi remarcat deja sau urmează să o faceţi, site-ul are o parte statică (obiective turistice, legislaţie aplicabilă zilierilor, informaţii utile, medici veterinari, asigurări şi credite agricole), cât şi o parte dinamică, parte ce implică şi aportul dumneavoastră (o poveste pe săptămână, adăugarea unei noi locaţii ca şi obiectiv turistic, anunţurile agricole, pensiunile agroturistice, căutarea sau adăugarea unui loc de muncă, etc.).

Astfel, pe lângă entuziasmul caracteristic vârstei noastre şi a ideilor îndrăzneţe pe care le avem, ne dorim ca dvs., in calitate de specialişti, sa ne trimiteţi părerile dvs. de specialitate pentru a fi postate pe site, iar noi, în schimb, să vă asigurăm gratuit publicitatea, putând avea astfel o colaborare cu toate instituţiile publice cu incidenţă în domeniul agricol (firme de consultanţă fonduri europene, muzee, institute de cercetare, agenţii, ministere, etc.). dar şi private (persoane care au reuşit în afaceri agricole, ferme, societăţii care au experienţă într-un anumit domeniu).

În concluzie, vă invităm să pătrundeţi în lumea satului, un loc neexploatat suficient, din păcate sau poate din fericire...

CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: