Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG
Se stabilesc Condiţiile de aprobare a cumpărătorilor de lapte de vacă, prevăzute în anexa nr. 1.
0 comentarii
Operatorii economici care cumpără lapte de la producători în vederea procesării sau vânzării către unităţile de procesare, denumiţi în continuare cumpărători, pot exercita această activ...
0 comentarii
LEGE nr. 283 din 28 decembrie 2010
Din categoria Agricultura ecologica
Postat de iarmarok promovare in data de 18/06/2013 18:33:18
privind camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala
0 comentarii
pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala si pentru abrogarea art. II din Legea nr...
0 comentarii
Ucenicia la locul de muncă reprezintă formarea profesională realizată în baza unui contract de ucenicie la locul de muncă.
0 comentarii
dimensiunile minime, în centimetri, ale resurselor acvatice vii din domeniul public al statului
0 comentarii
garantarea conservãrii şi utilizãrii durabile a patrimoniului natural, obiectiv de interes public major şi componentã fundamentalã a strategiei naţionale pentru dezvoltare durabilã.
0 comentarii
metodele de pescuit comercial in apele maritime si continentale
0 comentarii
măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice
0 comentarii
Terenurile de orice fel, indiferent de destinatie, de titlu pe baza caruia sunt detinute sau de domeniul public ori privat din care fac parte, constituie fondul funciar al Romaniei.
0 comentarii
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: