Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Oferte asigurari agricole

Doriti mai multe informatii despre asigurarile agricole? Daca raspunsul este DA, va vom prezenta, pe scurt avantajele unei astfel de asigurari.

Prezentare

De multe ori, la tara, oamenii s-au obisnuit sa se uite catre cer si sa se roage - Da Doamne o ploaie! - sau - Da Doamne sa nu dea grindina! - sau multe alte rugaminti. In conditiile in care autoritatile nu fac nimic pentru ca terenurile voastre sa beneficieze de irigatii, daca nu gratuite, macar contra cost, va oferim posibilitatea de a SOLICITA INFORMATII referitoare la asigurarile agricole.

Dar ce sunt asigurarile agricole?

Sunt acele, hai sa le spunem contracte, prin care asiguratorul (in general banci dar si institutii financiare), contra unei sume de bani, despagubesc pe asigurat pentru pierderile pe care acesta le-ar suferi in urma unor intamplari independente de vointa lui. Mai pe intelesul tuturor, daca culturile v-au fost distruse de grindina, seceta, daunatori, furate sau afectate de inudatii, asiguratorul, va va despagubi la o valoare stabilita initial. Site-ul nostru, iarmarok.ro, va ofera posibilitatea de a va estima cat costa o asigurare. Nu va cerem sa incheiati o asigurare, ci, de a va INFORMA, GRATUIT, care sunt costurile incheierii unei polite de asigurare in domeniul agricol. Bancile si institutiile financiare cu care noi colaboram, va vor contacta, pentru a va prezenta pe larg beneficiile unei asigurari in domeniul agricol. In eventualitatea in care nu doriti sa incheiati o asigurare in domeniul agricol, nu aveti nicio obligatie in acest sens. Pentru a putea beneficia de serviciile noastre, completati formularul de SOLICITARE INFORMATII ASIGURARE AGRICOLA, formular care NU VA COSTA ABSOLUT NIMIC. In baza informatiilor pe care ni le furnizati, avem posibilitatea sa prezentam asiguratorilor, problemele dumneavoastra.


Avand in vedere ca TOTUL ESTE GRATUIT, va intrebam... MERITA EFORTUL?


APLICA ACUM !

ASIGURATOR OBIECTUL ASIGURARII RISCURI ACOPERITE AVANTAJE
Allianz-Tiriac Allianz Tiriac Culturi agricole Riscuri generale: incendiu produs din orice cauza; ploi torentiale;furtuna cu viteza a vantului mai mare de 40 km/ora si mai mica de 80 km/ora; grindina; alunecare/ prabusire/ surpare de teren;inghet timpuriu de toamna;inghet tarziu de primavara. Riscuri speciale - la solicitarea ta si cu acceptul reasiguratorului, prin derogare de la conditiile de asigurare pe baza de clauze speciale si cotatii (prime) de asigurare suplimentare, dintre riscurile excluse in conditiile de asigurare pot fi acoperite si alte riscuri, in anumite limite stabilite de asigurator. In cazul in care obiectul tau de activitate este agricultura, stii deja ca atat obtinerea de culturi agricole, cat si cresterea animalelor, necesita investitii substantiale. Experienta ultimilor ani a demonstrat faptul ca riscurile climaterice se manifesta din ce in ce mai frecvent si mai agresiv si nu mai pot fi neglijate. Specificul activitatii zootehnice si multitudinea factorilor de mediu fac dificila anticiparea riscurilor care pot afecta animalele.De aceea este nevoie sa te asiguri ca animalele si/sau culturile tale nu vor avea de suferit, iar investitia ta va fi astfel protejata.
Allianz-Tiriac Allianz Tiriac Asigurarea animalelor Riscuri generale:- riscuri care pot conduce la accidentarea sau moartea animalelor: Grindina, Furtuna,Incendiu,Trasnet, Explozie, Alunecari de teren,Furt,Greve si tulburari civile,Izbiri de catre autovehicule. Riscuri de accidente si boli: loviri si raniri, caderea animalelor sau caderea pe animale a unor corpuri, actiunea curentului electric, insolatie, asfixie, inec, leziuni interne provocate de inghitirea unor obiecte, distocie atacul animalelor salbatice sau al altor animale, muscatura serpilor, intepatura insectelor veninoase intoxicatiile animalelor cu medicamente administrate in scop profilactic sau curativ intoxicatia subita cu ierburi, cu substante toxice sau medicamentoase, meteorizarea acuta din cauza furajelor bolile medicale, obstetricale si chirurgicale; accidentele produse sau favorizate de boli sacrificarea de necesitate din dispozitia autoritatilor sanitar-veterinare, in urma producerii unui risc asigurat care provoaca moartea iminenta a animalelor accidentele sau bolile cauzate animalelor cu intentie sau din culpa de terte persoane identificate. Se pot asigura: bovinele si bubalinele, cabalinele si catarii, ovinele si caprinele, porcinele, in functie de categorii constituite dupa urmatoarele criterii: Grupe de specii: Bovinele si bubalinele (tauri, boi, vaci, bivoli, bivolite) Cabalinele si catarii (armasari, cai, iepe, catari, magari) Ovinele si caprinele (berbeci, batali, oi, capre, tapi) Porcinele (vieri, porci, scroafe). Clase de calitate: Animale comune Animale de rasa.
Fata asigurari FATA asigurari Masini si utilaje agricole Conform politicii societatii de asigurare Prin acest produs se asigura utilajele agricole autopropulsate sau tractate, inmatriculabile/neinmatriculabile, inregistrabile/neinregistrabile, identificabile cu/prin numar de serie atribuit de producator, avand autorizatie de circulatie valabila, pentru pagubele produse acestora atunci cand circula, se afla pe strazile publice(clauza speciala) sau se gasesc in depozite (spatii special amenajate, inchise sau deschise) sau se deplaseaza spre si de la punctele de lucru.
Fata asigurari FATA asigurari Culturi Conform politicii societatii de asigurare Experienta ultimilor ani confirma ca natura se poate dezlantui fara preaviz. Fenomenele naturale sunt o amenintare permanenta, iar asigurarile agricole devin tot mai mult o necesitate. Toate aceste neplaceri create de fenomenele naturii le puteti evita cu ajutorul politei de asigurare FATA Asigurari.
Fata asigurari FATA asigurari Animale Conform politicii societatii de asigurare Pentru asigurarea sanatatii animalelor, FATA Asigurari va pune la dispozitie o polita complexa de asigurare. Puteti asigura urmatoarele specii de animale: bivine, ovine, porcine, cai de rasa din herghelii, caini de rasa, stupi de albine, pasari de toate categoriile, pesti de crescatorie, melci, animale de blana.
Fata asigurari FATA asigurari Ferma integral Conform politicii societatii de asigurare Produs modular care se adreseaza proprietarilor (persoane fizice sau juridice) de gospodarii agricole - ferme mici si mijlocii. Pe aceasta polita se pot asigura culturi agricole, animale domestice, cladiri de locuit sau pentru desfasurarea activitatilor agricole impreuna cu bunurile casnice si gospodaresti aferente, utilaje si masini agricole, raspunderea civila legala fata de terti sau accidente ale persoanelor din respectiva gospodarie.
Groupama Groupama Asigurari Asigurarea agricola pentru animale, pasari si pesti In baza Asigurarii agricole pentru animale si pasari primiti despagubiri banesti pentru cazurile de moarte a animalelor datorata bolilor de orice fel (cu exceptia celor reglementate prin lege) si accidentelor, inclusiv calamitati naturale. Pentru fermele avicole, se despagubeste furtul prin efractie si moartea pasarilor produsa de incendiu, trasnet, explozie, prabusirea cladirii, temperaturi scazute, asfixiere, avariile accidentale ale instalatiilor de climatizare, intoxicatii cu medicamente. Asigurarea pentru fermele piscicole acopera moartea pestilor cauzata de inundatie, prabusire/alunecare de teren, furtuna/uragan, cutremur, inghet, seceta, poluare accidentala, furt, anumite boli in functie de specie. In baza unei clauze speciale se poate asigura si echipamentul tehnic piscicol. Flexibilitate. Asigurarea agricola este modulara si usor adaptabila nevoilor dumneavoastra. In plus, puteti achita prima de asigurare oricum doriti: integral sau in rate, in numerar sau prin transfer bancar. Asigurarea agricola pentru animale se adreseaza persoanelor fizice care detin animale in gospodarie, dar si persoanelor juridice care gestioneaza ferme zootehnice. Asigurarea agricola pentru pasari si pesti se adreseaza exclusiv persoanelor juridice care detin sau gestioneaza ferme avicole sau piscicole.
Groupama Groupama Asigurari Asigurarea agricola pentru utilaje Autovehiculele dumneavoastra sunt asigurate impotriva accidentelor, furtului, fenomenelor naturale, incendiilor sau exploziilor. Asigurarea mai acopera si cheltuieli de transport a autovehiculului avariat, cheltuieli de limitare a pagubei sau daunele produse pentru salvarea bunul asigurat. Puteti opta si pentru asigurarea impotriva unor riscuri speciale (riscuri socio-politice, de exemplu) sau pentru acoperirea raspunderii civile pentru daunele provocate altor persoane de utilajul asigurat. Se pot asigura tractoare agricole, combine, semanatori, incarcatoare, motostivuitoare, pluguri, grape, discuri si toata gama de uneltele mecanice folosite de aceste utilaje.
Groupama Groupama Asigurari Asigurarea agricola pentru culturi Asigurarea agricola acopera urmatoarele riscuri: grindina, incendiu (din orice cauza), furtuna / uragan, ploaie torentiala, prabusire / alunecare de teren cultivat, inghet tarziu de primavara si inghet timpuriu de toamna. Extra acoperire a riscurilor. Daca incheiati o polita de asigurare puteti beneficia de facilitatile acordate agricultorilor de legislatia in vigoare. Sunt asigurate culturile de grau, orz, orzoaica, rapita, floarea-soarelui, porumb, cartofi, sfecla de zahar, mustar, soia etc, dar si livezile de pomi fructiferi si plantatiile de vita-de-vie.
Asirom Asirom Asigurarea facultativa a culturilor agricole, a culturilor de legume, a rodului viilor, a rodului pomilor fructiferi si hameiului Producatorii agricoli sunt protejati impotriva pagubelor produse culturilor agricole ca urmare a manifestarii urmatoarelor fenomene naturale: grindina; incendiu; furtuna; ploaie torentiala - efecte directe; prabusire/alunecare de teren cultivat; inghet timpuriu de toamna; inghet tarziu de primavara. Se pot asigura urmatoarele: culturile agricole: grau, orz, orzoaica, ovaz, secara, orez, floarea soarelui, porumb, rapita, soia, mustar, coriandru, sfecla pentru zahar, etc.; culturile de legume si cartofii; plantele medicinale si aromatice; culturile furajere; tutunul; culturile de hamei; plantatiile de vita-de-vie; livezile de pomi fructiferi.
Asirom Asirom Asigurarea facultativa a padurilor Asiguratii sunt protejati impotriva pagubelor produse padurilor ca urmare a manifestarii urmatoarelor fenomene: incendiu; trasnet; explozie; caderea aparatelor de zbor; furtuna; greutatea zapezii. Se pot asigura urmatoarele specii forestiere: rasinoase: molid, brad, duglas, larice si pin; foioase: fag, stejar si gorun; amestec de rasinoase - foioase; diverse specii tari: salcam, paltin, frasin, cires si nuc; diverse specii moi: tei, salcie si plop.
Asirom Asirom Asigurarea facultativa a animalelor Sunt acoperite riscurile de moartea si/sau sacrificarea de necesitate a animalelor ca urmare a producerii unor boli si accidente, functie de specia de animale asigurate, astfel: a) Pentru animale: Boli: medicale, obstetricale si chirurgicale; Accidente. b) Pentru pasari Accidente. c) Pentru familiile de albine: Accidente; Boli. d) Pentru pesti: Accidente; Boli cauzate de agenti patogeni identificabili. Se pot asigura urmatoarele: -speciile de bovine, bubaline, ovine si caprine, cabaline, porcine; -familii de albine; -pasarile: pui de carne, gaini ouatoare, curci, gaste, rate, fazani si alte categorii de pasari, inclusiv pasari Emu si struti; -pestii; -alte specii.
Asirom Asirom Asigurarea facultativa a animalelor de companie Pentru asigurarea pentru pieire: boli interne, chirurgicale si obstetricale; accidente. Pentru asigurarea de sanatate: costul interventiei chirurgicale efective, consecinta a unei boli interne, chirurgicale, obstetricale si accident asigurate; costul tratamentului dupa interventia chirurgicala pentru boli interne, chirurgicale, obstetricale si accidente asigurate. Se pot asigura cainii si pisicile, animale de companie, de orice rasa, in varsta de minim 8 saptamani si maxim 12 ani, pentru urmatoarele acoperiri: - cheltuiala pentru interventia chirurgicala efectiva, consecinta a unei boli interne, chirurgicale, obstetricale si accident si tratamentul dupa interventia chirurgicala aferenta (asigurarea de sanatate); - pagubele produse de moartea animalelor de companie ca urmare a producerii riscurilor de boli interne, chirurgicale, obstetricale si accidente asigurate, apartinand Asiguratului (asigurarea pentru pieire).
Astra asigurari Astra Asigurari Asigurarea culturilor agricole Riscurile acoperite, in functie de solicitarea clientului: ingheturile tarzii de primavara, grindina, ploile torentiale, furtuna/vijelia, incendiul, alunecarile si prabusirile/surparile de terenuri cultivate, ingheturile timpurii de toamna, denumite generic riscuri Standard, sau numai: grindina, ploile torentiale, furtuna/vijelia, denumite generic riscuri Standard redus. Se pot asigura: toate culturile agricole; cereale, plante tehnice, plante medicinale si aromatice, leguminoase alimentare, plante de nutret, cartof si legume, culturi semincere, rodul viilor, pomilor si hameiului, arbusti fructiferi, capsuni, culturile din sere, solaria, rasadnite si tuneluri, pepinierele pomicole si viticole, plantatiile de portaltoi.
Astra asigurari Astra Asigurari Asigurarea animalelor Se pot asigura urmatoarele specii si categorii de animale: bovine si bubaline cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 8 ani; ovine, caprine cu varsta cuprinsa intre 1 an si 5 ani, precum si miei la ingrasat; porcine pentru reproductie, cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 3 ani; porcine la ingrasat, cu greutatea cuprinsa intre 30 kg si 140 kg; scroafe cu purcei pana la intarcare; cabaline de tractiune cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani; cai de rasa din herghelii, cu varsta cuprinsa intre 1 an si 8 ani, precum si cai de curse cu varsta cuprinsa intre 1,5 ani si 4 ani; caini de rasa cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 7 ani, ca animale de companie; stupi cu albine; pasari de toate categoriile: gaini outoare, gaini pentru reproductie, tineret pentru reproductie, pui de carne etc., struti, fazani, rate, gaste, bibilici, prepelite, curci; melci in crescatorie; pesti in crescatorie. Riscurile acoperite, in functie de solicitarea clientului: bolile chirurgicale, obstreticale, interne; accidentele provocate de: meteorizarea acuta (umflare), atacul animalelor salbatice, muscatura serpilor, intepatura insectelor veninoase, leziuni interne provocate de inghitirea unor obiecte, cu exceptia leziunilor de reticulita sau pericardita traumatica, urmarile castrarii sau altor operatii si tratamente efectuate de veterinari autorizati, distocie/fatare grea, otravirea/intoxicarea, inundatii din ploi torentiale, revarsari ale apelor curgatoare cu albii regularizate, incendiul, furtuna, cutremurul de pamant, avalansele de zapada.
Astra asigurari Astra Asigurari Asigurarea gospodariei agricole Se pot asigura: constructiile, inclusiv mobilierul; proviziile, produsele agricole, marfurile in stoc; masini, unelte, utilaje, echipamente si instalatii agricole; animale; fan, paie, furaje depozitate. Se pot asigura: constructiile, inclusiv mobilierul; proviziile, produsele agricole, marfurile in stoc; masini, unelte, utilaje, echipamente si instalatii agricole; animale; fan, paie, furaje depozitate.
Omniasig Omniasig Asigurarea culturilor agricole Incendiul (fenomenul de aprindere si ardere a culturilor agricole), provocat de cauze naturale - descarcari electrice (trasnete); ploile torentiale; furtuna sau vijelie; grindina; alunecarile si prabusirile de terenuri cultivate; inghet timpuriu de toamna Se pot asigura toate culturile agricole-cereale, plante tehnice, plante medicinale si aromatice, leguminoase alimentare, plante de nutret, cartof si legume, culturi semincere, rodul viilor, pomilor si hameiului, arbusti fructiferi, plantatiile de capsun, culturile din sere, solarii si rasadnite, pepinierele, plantatiile de portaltoi, plantatiile tinere de pomi, plantatii de pomi altoiti in pepinierele pomicole, padurile. La culturile cu mai multe recolte pe an, se asigura cheltuielile tehnologice necesare pentru intreaga productie anuala.
Omniasig Omniasig Asigurarea animalelor Boli: chirurgicale, obstetricale, interne si infectioase, care duc la moartea si sacrificarea animalelor; Accidente provocate de: meteorizarea acuta a animalelor din cauza furajelor, numai cu asistenta veterinara obligatorie; atacul animalelor salbatice; leziuni interne provocate de inghitirea unor obiecte distocia ( fatarea grea) insa numai cu asistenta medicului veterinar; alte fenomene naturale precum: inundatiile, revarsarea apelor, cutremur de pamant, furtuna, trasnet, incendiu, avalanse de zapada. -
Euroins Euroins Culturi agricole,rod vii,pomi fructiferi EUROINS despagubeste producatorii agricoli cu care a incheiat contracte de asigurare, pentru daunele produse culturilor agricole de oricare dintre urmatoarele riscuri: -inghet tarziu de primavara; -grindina; -ploaie torentiala; -furtuna/vijelie; -incendiu din orice cauza; -alunecare/prabusire/surpare de teren cultivat; -inghet timpuriu de toamna. Societatea EUROINS in calitate de Asigurator preia in raspundere culturile agricole, rodul viilor, pomilor fructiferi si hameiului, pentru riscurile specificate si acoperite potrivit optiunii Asiguratului cu acordul EUROINS. In asigurare pot fi cuprinse culturile de cereale, plante tehnice, plante medicinale si aromatice, leguminoase alimentare, plante de nutret, cartof si legume, culturi semincere, rodul viilor, pomilor si hameiului, arbusti fructiferi, capsun, culturile din sere, solarii si rasadnite, pepinierele, plantatiile de portaltoi.
Euroins Euroins Culturi agricole - sume fixe Societatea EUROINS in calitate de Asigurator preia in raspundere culturile agricole, rodul viilor, pomilor fructiferi si hameiului, pentru riscurile specificate si acoperite potrivit optiunii Asiguratului cu acordul EUROINS. In asigurare pot fi cuprinse culturile de cereale de toamna (grau, secara, triticale, orz, orzoaica), cereale de primavara (ovaz, orzoaica, porumb, sorg boabe, mei), plantele tehnice, leguminoase si uleioase (sfecla de zahar sau furajera, floarea soarelui, rapita de toamna sau de primavara, soia, fasole boabe, mazare boabe). Nu se asigura culturile semincere sau destinate furajarii. EUROINS despagubeste producatorii agricoli cu care a incheiat contracte de asigurare, pentru daunele produse culturilor agricole de oricare dintre urmatoarele riscuri: -inghet tarziu de primavara; -grindina; -ploaie torentiala; -furtuna/vijelie; -incendiu din orice cauza; -alunecare/prabusire/surpare de teren cultivat; -inghet timpuriu de toamna.
Euroins Euroins Asigurarea animalelor Se asigura numai animalele sanatoase, pe baza de certificat de sanatate eliberat de medicul veterinar de la circumscriptia sanitar-veterinara teritoriala. Se pot asigura urmatoarele specii si categorii de animale, astfel: -bovine si bubaline cu vasta cuprinsa intre 21 zile si 6 luni; -bovine si bubaline cu vasta cuprinsa intre 6 luni si 8 ani ; -ovine,caprine cu varsta cuprinsa intre 1an si 5 ani, precum si miei la ingrasat; -porcine pentru reproductie cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 3 ani; -porcine la ingrasat cu greutatea cuprinsa intre 30 kg si 140 kg; -scroafe cu purcei pana la intarcare; -tineret porcin, de la intarcare pana la 30 kg; -cabaline de tractiune cu varsta cuprinsa intre 1 an si 10 ani; -cai de rasa din herghelii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 8 ani, precum si cai de curse cu varsta cuprinsa intre 1,5 ani si 4 ani; -caini de rasa cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 7 ani, ca animale de companie; -stupi cu albine; -pasari de toate categoriile (gaini outoare, gaini pentru reproductie, tineret pentru reproductie, pui de carne etc.); -struti, fazani, rate, gaste, bibilici, prepelite, curci; -melci in crescatorie; -pesti in crescatorie. Se pot prelua in asigurare: bolile chirurgicale, obstetricale, interne care altereaza starea de sanatate a animalelor si duc la moartea animalelor sau la sacrificarea de necesitate, dispusa de medicul veterinar de stat in urma constatarii unei boli asigurate, care pune in pericol viata animalului. Se pot acoperi prin asigurare accidentele provocate de: meteorizarea acuta/umflarea animalelor din cauza furajelor, numai cu asistenta veterinara autorizata (medicul veterinar de stat din raza teritoriala pentru persoane fizice sau medicul veterinar abilitat pentru persoana juridica respectiva); atacul animalelor salbatice, muscatura serpilor, intepatura insectelor veninoase; leziuni interne provocate de inghitirea unor obiecte, cu exceptia leziunilor de reticulita sau pericardita traumatica; urmarile castrarii sau altor operatii si tratamente efectuate de veterinari autorizati; distocia/fatarea grea, numai cu asistenta veterinara autorizata; otravirea/intoxicarea subita cu ierburi, cu substante toxice ori medicamentoase, pe baza constatarii medicului veterinar; inundatii din ploi torentiale (o cantitate mare de apa care inunda ferma, patrunde in hale/grajduri si provoaca moartea animalelor); revarsari ale apelor curgatoare cu albii regularizate (o cantitate mare de apa care se deplaseaza in afara albiei firesti a apei curgatoare, ca urmare a cresterii bruste a debitului acesteia); incendiul provocat de descarcari electrice naturale (trasnet) sau datorate instalatiei electrice a adaposturilor, determinata de actiunea directa a descarcarilor electrice naturale; furtuna(viteza vantului sub 80 km/h); cutremurul de pamant; avalansele de zapada, care au ca finalitate sacrificarea de necesitate dispusa de medicul veterinar, ca urmare a producerii acestor riscuri asigurate.


APLICA ACUM !

CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: