Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG
Dorim sa va prezentam astazi, posibilitatile dumneavoastra de accesare a unor fonduri europene prin programul LEADER, cu ajutorul G.A.L. urilor infiintate cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dez...
0 comentarii
A fost prima tura de 6 zile din care am invatat multe
0 comentarii
Carti de vizita de la Advicemedia
Din categoria Faze cu tarani evoluati tehnic
Postat de iarmarok promovare in data de 07/08/2013 19:20:35
Deunăzi am constat cu surprindere, şi trebuie să recunosc că am fost plăcut surprins, că exista oameni care ŞTIU, şi accentuez acest fapt, să îşi promoveze afacerile inteligent.
0 comentarii
Dragii nostri, astazi va prezentam cel mai nou partener iarmarok! Speram ca, prin aportul sau, sa duca la dezvoltarea agriculturii romanesti. Ramane ca domniile voastre sa aprecieze sau nu acest lucru...
0 comentarii
Un tanar octogenar de 20 de ani
Din categoria Faze cu tarani evoluati tehnic
Postat de iarmarok promovare in data de 09/04/2013 20:57:32
In spritul lui Nae Catavencu, voi folosi un titlu non-sens, sperand ca voi, cititorii, ma cunoasteti in de-ajuns de bine incat sa nu credeti ca sunt tampit.
0 comentarii
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: