Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Sisteme supraveghere la ferma

Este foarte important sa aveti un sistem de supraveghere video la ferma dumneavoastra. Un exemplu banal ar fi ca intr-o noapte auzi un urlet de la o vaca care poate fi insarcinata. Oare va da nastere, a intrat in travaliu? E frig afara si trebuie sa induri aerul rece. Ingrijorat ca va fi o noapte in care nu vei dormi astepti cu o sumbra determinare sa inceapa travaliul. Cati dintre fermieri nu au pierdut atata timp langa grajdurile de nastere. Dar acum exista o solutie.

Este atat de simplu, doar trebuie sa adaugati supraveghere video la ferma in hambarul dumneavoastra pentru supraveghere video a animalelelor direct din confortul casei dumnevoastra. Acest sistem de supraveghere video se preteaza si pentru a prevenii furtul din echipamentelor din proprietatea dumneavoastra cat si pentru a proteja familia.  Puteti adauga camere supraveghere video pentru a monitoriza hambarul, statiile de hranire, grajdurile de nastere, statiile de muls, echipamentul, aleea principala si casa dumneavoastra. De obicei sistemele de supraveghere video sunt solutii rentabile pentru sute de aplicatii. Avem intentia de a fi modesti si economici cand vine vorba de agrigultura insa un sistem de supraveghere video este o investitie demna pentru orice fermier.

Bineinteles, există o cantitate mare de diferite tipuri și modele de camere de supraveghere video. Unele sunt scumpe, în timp ce unele sunt foarte accesibile. Unele au câteva caracteristici de bază; altele sunt mai complexe. Te face să te intrebi: "Ce fel de caracteristici vreau pentru sistemul meu de supraveghere?"  Fiecare fermă are propriile sale nevoi unice și, prin urmare, ar fi imposibil de a face astfel de generalizări. Chiar și așa mai jos va aratam cateva variabile pentru ceea ce credem că sunt cele mai importante caracteristici pentru orice operațiune agricultura. În timp ce în alte proiecte camerelele de supraveghere video nu trebuie să fie impermeabile, atunci când vine vorba de agricultura ai nevoie de supraveghere video care poate rezista la temperaturi extreme si la vreme nefavorabila. O camera de supraveghere poate lua mai multe forme diferite, iar unele sunt montate pe pereți, în timp ce altele pe tavan pe acoperiș sau pe stalpi.

De obicei , sistemele de bază de supraveghere video inregistreeaza  pe calculator. Dar una dintre caracteristicele mele preferate in sisteme supraveghere video moderne este un DVR care poate sa va dea un live feed si sa revizuiti inregistrarea printr-un soft de analiza sau o aplicatie smartphone. Apoi camerele de supraveghere video trebuie sa fie de rezolutie inalta si cu LED-uri infrarosu, posibilitate de inregistrare doar la miscare pentru a salva spatiu de inregistrare.

Cu un sistem de supraveghere video in ferma veti avea posibilitatea de a vizualiza proprietatea fara a fi nevoie sa paresesti confortul cald al casei. In cazul in care exista vreodata un intrus veti putea vedea pozitia lui si veti avea timp sa reactionati in timp eficient. 

    
Data adaugarii: 04/06/2014 15:28:26
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: