Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Manastirea Dridu

Bisericuta construita pentru a se putea tine slujbe pana la construirea bisericii mari, este din grinzi de lemn, captusite cu sipci

 Istoricul: In zona (satul Snagov-Dridu, la Metereze) a existat o manastire, consemnata in sec. XV. Dupa revolutia din 1989, credinciosii si autoritatile locale au dorit infiintarea unui asezamant monahal. Episcopia Ialomitei si Calarasilor, in special PS Episcop Nifon a fost de acord, a sfintit locul unde urmeaza sa functioneze Manastirea si a intreprins masuri pentru popularea ei cu maici. Conducerea obstei a fost incredintata PC monahii Gabriela Haraga de la Manastirea Brancoveni-Olt. Cu osardia P C starete si a cuviosului parinte duhovnic Chiricuta Corneliu, s-a ridicat o bisericuta din lemn si o cladire etajata din zid pentru staretie, chilii, trapeza, bucatarie, magazii. Este in plan construirea unui paraclis din zid si mai tarziu a unei mari biserici din zid.

Descriere: Bisericuta construita pentru a se putea tine slujbe pana la construirea bisericii mari, este din grinzi de lemn, captusite cu sipci. Este in forma de nava, iar interiorul este compartimentat numai in altar si naos. Catapeteasma este din scandura, la fel pardoseala. Are o turla deschisa pe naos. Acoperisul din tabla. Nu este pictata, dar peretii sunt impodobiti cu icoane.

Pictura: Biserica de caramida pictata de pictorul bacauan Dumitru Macovei a fost ridicata si dotata - catapeteasma, pictura, icoane.

  Altele: Din soseaua pietruita Dridu-Patru frati s-a construit un drum care urca 150 metri pana in Magura pe care este construita manastirea.

Daca ti-a placut acest obiectiv turistic da-ne un like pe facebook!

    
Data adaugarii: 23/05/2013 09:21:43
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: