Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Catedrala Catolica

Cladirea vechii catedrale a fost construita mai intai, din lemn, in anul 1753, pe locul unei biserici mai vechi

Cladirea vechii catedrale a fost construita mai intai, din lemn, in anul 1753, pe locul unei biserici mai vechi. Intre anii 1782-1789, biserica este recladita din caramida si a ramas asa pana in zilele noastre. De-a lungul anilor a mai fost supusa la restaurari, in special dupa cutremurul din 1802, si dupa incendiul din 1827.


Cele mai multe modificari sunt aduse cladirii in anul 1861 cand, din initiativa Episcopului Iosif Salandri, al carui mormant se afla in biserica, se executa lucrari de restaurare si de extindere si este pictat interiorul de catre Giuseppe Carta din Palermo. De asemenea sunt aduse altare din marmura alba si icoanele via crucis. In prezent, langa biserica, a aparut o catedrala cu o constructie moderna, circulara si care se termina in centru cu o turla alungita ce se incheie cu o cruce.

    
Data adaugarii: 24/03/2013 14:38:58
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: