Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Mireasa romana din Orastie

Scopul casatoriei la romani

Scopul casatoriei la romani, dupa cum rezulta din intregul tezaur al arhivei de folclor si etnografie, se rezuma la: Intai – de  a avea o consoarta spre ajutzorare si petrecere, spre magaiere si alinarea durerilor in caz de nefericire si suferinta – pe scurt, spre impartasirea binelui si raului in decursul vietii. Al doilea: de a avea urmasi legitimi, care sa pastreze numele de familie, ca sangele si semintia lor sa nu se stinga niciodata, sa aiba cine-i mosteni ca averea sa nutreasca in maini straine, sa se ingrijeasca de dansii si la batranete sa-i jeleasca si „petrece” dupa datina. La urma: ca sa nu li se faca vina ca degeaba s-au  nascut si trait in lumea aceasta, dupa cum prea adeseori se intampla celor necasatoriti.

 

Sursa:

DIN CARTOFILIA ROMANEASCA – TARANUL ROMAN IN VECHILE CARTI POSTALE ILUSTRATE

Fragment preluat cu acordul autorulului, domnul CODRIN STEFANESCU

 

Daca ti-a placut sau te-a ajutat acest obicei da-ne un like sau distribuie pe facebook!

 

https://www.facebook.com/iarmarok.ro

 

    
Data adaugarii: 18/07/2013 13:48:29
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: