Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

“DIN PASIUNE PENTRU VACI”

Premii in valoare de 3000 de euro oferite de COW GENETICS, sponsor al Salonul Animalelor de Rasa, din cadrul Targului de Zootehnie ZEFA

“DIN PASIUNE PENTRU VACI” sloganul  pe baza caruia specialistii S.C. COW GENETICS SRL isi desfasoara activitatea zilnica. In calitate de unic reprezentant al unuia dintre primii 3 mari furnizori de genetica bovina la nivel mondial, COW GENETICS SRL aduce filosofia CRV pe piata din Romania. Cu o traditie de peste 140 de ani in domeniul ameliorarii genetice, cu ferme de selectie si companii fiice in tari precum Olanda, Belgia, Australia, Noua Zeelanda, Germania, Spania, Luxembourg, Africa de Sud, Brazilia, SUA, Canada, Anglia şi Republica Cehă, testand anual peste 1800 de tauri din diverse rase, si cu o retea de distributie ce atinge anual vanzari de aproape 12 milioane de doze, CRV prin intermediul COW GENETICS va furnizeaza genetica de top pentru cresterea profitabilitatii fermei dumneavoastra.

    
Data adaugarii: 02/06/2015 18:08:33
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: