Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Curs de Operator in ferme ecologice mixte

Cursul se adreseaza atat celor care au experienta in agricultura ecologica, cat si celor care planuiesc deschiderea unei afaceri in domeniu, avand o tematica aplicata si discutii practice despre oportunitati de dezvoltare.

Fermierii care doresc sa afle care sunt cele mai noi si utile tehnologii pentru productiile lor si persoanele care si-au propus sa activeze in agricultura ecologica, se pot inscrie la cursul de Operator in ferme ecologice mixte. Cursul se adreseaza atat celor care au experienta in agricultura ecologica, cat si celor care planuiesc deschiderea unei afaceri in domeniu, avand o tematica aplicata si discutii practice despre oportunitati de dezvoltare. 

 
Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Toti participantii la cursul de agricultura ecologica vor primi in urma unui examen de specialitate un certificat de absolvire autorizat pe „Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Vezi AICI acreditarea.
 
PROGRAMUL CURSULUI 
 
ZIUA 1: In prima zi de curs, participantii vor invata de la lectorul Maria Toader, profesor in cadrul UASMV, principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare. 
 
ZIUA 2: Modulul de crestere a animalelor in sistem ecologic va fi sustinut de lectorul Viorica Boboc, presedinte al Asociatiei Bioavicultorilor din Romania- BIOAVIROM, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile si nevoile lor de crestere in sistem ecologic. 
 
ZIUA 3: In cea de-a treia zi de curs, dr. Ing. Aurelia Caldararu, va prezenta conditiile de certificare ale unei ferme ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export. 
 
ZIUA 4: In ultima zi de curs, participantii vor face o vizita la una dintre cele mai cunoscute ferme mixte din zona de sud a tarii, Auger Petrus, din judetul Calarasi. Cursantii vor discuta despre tehnologii de productie, metode de fertilizare si tipuri de culturi si vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier cu experienta in agricultura ecologica. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispozitie de organizator. 
 
Cursul de agricultura ecologica este disponibil in 3 module. Cursantii pot opta pentru unul dintre urmatoarele module potrivit oricarei afaceri: 
  • Curs operator in ferme ecologice mixte– 4 zile 
  • Curs operator in ferme ecologice vegetale– 3 zile 
  • Curs operator in ferme ecologice animale–3 zile 
 
Pretul unui curs de agricultura ecologica variaza intre 650 si 800 de lei, in functie de modulul ales. 
 
Costurile sunt scutite de TVA. 
 
Pentru inscrieri si si informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon: 0743.183.353, sau prin e-mail: cursuri@cbmanagement.ro
    
Data adaugarii: 28/05/2015 18:20:04
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: