Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Stoloni de capsuni

Pepiniera Banat, va ofera stoloni de capsuni diferite soiuri, foarte productive. Avem soiuri remontante si neremontante. Plantele sunt FRIGO, din categoria biologica CERTIFICAT A+. Avem plante viguroase, sanatoase cu radacini mari. Plantele sunt ambalate in pungi de 250 buc, dar vinedm si in cantitati mai mici. Pentru cei interesati de proiecte FEADR plantele sunt insotite de Certificat de calitate si conformitate si de Pasaport fitosanitar + factura. Pret incepand de la 0,75 bani/buc. Pentru cantitati mai mari pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie telefonic sau puteti sa intrati pe site-ul nostru: www.pepinierabanat.ro . Livram in toata tara prin curier. Tel: 0743372893 sau 0765984129.

Informatii despre soiuri gasiti pe site-ul nostru www.pepinierabana.ro sau

Date de contact:

0743372893

    
Data adaugarii: 24/10/2021 11:31:47
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: