Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Mur de cultura

PEPINIERA BANAT va ofera drajoni de mur fara ghimpi, din soiuri diferite, cu fructul mare, din categoria biologica certificat, plantele adaptate conditiilor climatice din Romania.

Putem sa oferim certificat de calitate si conformitate conform normelor UE.  Plantele sunt viguroase, cu o radacina buna. Pretul este negociabil in functie de cantitati. Clientilor nostri le oferim si articole publicate de noi privind cultura murului. Pentru cantitati mari pretul este negociabil.

Ne gasiti in LUGOJ, Judetul TIMIS.

Plantele pot fi expediate si prin curierat in diferite zone ale tarii. Puteti solicita lista completa de pomi si arbusti fructiferi pe mail pepinierabanat@yahoo.com sau tel. 0743372893 sau 0765984129

Informatii despre soiuri gasiti pe site-ul nostru www.pepinierabanat.ro

Date de contact:

0743372893

    
Data adaugarii: 24/10/2021 11:28:10
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: