Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

rapid și 100% garanție.

rapid și 100% garanție.

Aveți nevoie de un împrumut, în caz de urgență, pentru un proiect de achiziție, conso sau personal de împrumut. El este blocat în bancă sau a interzis bancar. Oferim împrumuturi private on-line pe termen scurt, mediu și lung. până la 50.000.000 de euro. Plata lunară și rata sunt fixe și variază în funcție de natura, valoarea și durata împrumutului. Durata de rambursare de la 12 luni la 25 de ani și mai mult. Disponibilitatea sumei creditului în 3 zile după semnarea contractului după acceptarea dosarului de candidatură. Nu există o clauză ascunsă. Asigurați discreție, este simplu, nu există prea multe dovezi de oferit, rapid și 100% garanție.
 
Email: jozsefne01erdei@gmail.com
Numărul meu de telefon WhatsApp: +56966536573

Date de contact:

jozsefne01erdei@gmail.com

    
Data adaugarii: 07/03/2019 11:46:56
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: