Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Vindem stupi si accesorii

 Atelierul de Stupi www.constanta-stupi.ro, produce si comercializeaza la comanda stupi de albine lemn de rasinoase zvantat, dupa care uscat artificial, umiditate 8-10% .
 Producem stupi completi, fie verticali, fie orizontali, multi etajati, stup model italian, roinite, micronuclei, si accesorii precum hranitoare, podisoare, diafragme, rame, izgonitoare, etc.
 La cerere putem asigura si transportul cu autoutilitara proprie.

 Pe langa stupi, in mainile noastre dibace prin tamplarie lemn se transforma si in mobilier pentru gradini si terase, usi, ferestre, mobilier de birou, mobilier scolar, confectii si structuri din lemn, lambriuri, grinzi, pardoseli, casute pentru copii, saune, foisoare din lemn, garduri, gardulete, mese, banci, balasoare, case din lemn si terase... si orice doriti dumneavoastra, clientii nostri.

 

Date de contact:

 Pentru preturi, oferte speciale sau comenzi, ne puteti contacta la telefon 0762.942.795,  sau pe site-ul nostru http://www.constanta-stupi.ro .

    
Data adaugarii: 27/04/2016 13:25:53
Postat de:

Bio Stupi
Membru din: 15/03/2015
Vezi alte anunturi postate de acest utilizator
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: