Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Caşcavalul Dalia, Bradet, Rucar, Penteleu

FABRICA DE PRODUSE LACTATE COLȚEȘTI

Caşcavalul Dalia, Bradet, Rucar, Penteleu este obţinut din lapte de vacă, crud procesat prin oparire, conform normelor sanitar veterinare in vigoare in functie de STF 1/2001.

Se prezinta sub forma de roti de dimensiune uniforma, fara crapaturi, cu coaja alb galbuie, miez de la alb la galbui, consistenta tare, putin elastica, putin sfaramicios, insa suficient de gras, are miros placut caracteristic branzeturilor oparite din lapte de vaca.

Se comercializeaza cu urmatoarele gramaje: 200 grame, 400 grame si 2,5 kg(calup).

Distribuție

Comenzile se preiau telefonic înainte cu o zi de livrare, după care sunt distribuite de către șoferi a doua zi pe rutele: Alba Iulia, Aiud, Odorheiu Secuiesc, Brasov, Bucuresti, Cluj, Turda, Câmpia Turzii, Sebeș, Cugir, Câmpeni, Târgu Mureș.

 

 

Daca ti-a placut sau te-a ajutat acest anunt da-ne un like sau distribuie pe facebook!

 

Oferta de  mai sus este valabilă la data de 03.05.2013, data adaugării pe www.iarmarok.ro. Pentru mai multe detalii si preturi accesati  www.lactatecoltesti.ro

 

    
Data adaugarii: 03/05/2013 20:59:12
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: