Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Casa Ambient

Descriere:

Descrierea unitatii:

Vila de lux- (iarna si vara) - 2 etaje, 5 dormitoare, 6 bai si incaperi anexe totalizand 9 camere. Parter: sala de petrecere/de mese/de dans, TV, piscina incalzita, sauna, jacuzzi, bucatarie echipata complet. La etajul intai avem dormitoarele iar crama gazduieste masa de biliard. Camerele sunt structurate in 2 duble / 2 camere familiale duplex suite si o camera twin. Gradina, foisor, gratar, loc joaca pentru copii. Ideala pentru grupuri de pana la 12 persoane. Localizata in comuna Cristian, asezare saseasca ce dateaza din 1270 la 9 km de Brasov, cu o vedere incantatoare la muntii Bucegi, reprezinta o alternativa de invidiat fata de tumultosa zona Bran Moeciu.

Imprejurimi :

Din Cristian, puteti ajunge foarte usor la Rasnov, unde veti putea fi partas la alte fete ale istoriei, daca va opriti la cetate sau puteti sa va oferiti un ragaz la  Bran, unde sa vizitati faimosul castel!
Cristian-ul se afla doar la 9 km de Brasov, o mandrete de oras a Romaniei, cu o strasnica faima in toata lumea, pentru ca e un loc de basm atat vara cat si iarna si intotdeauna va va astepta cu bratele deschise!


Preturi:

 
Casa Ambient , 5 dormitoare, maxim 10 adulti si 4 copii sau 12 adulti in paturile existente, aer conditionat, living, dining, bucatarie complet echipata, piscina, sauna, jacuzzi, salon jocuri, parcare privata, curte, foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, la tariful de  500 euro / vila / noapte in timpul saptamanii si 600 euro / vila / noapte in weekend.
 

Pretul include :
•    toate taxele
•    toate utilitatile
•    acces internet wireless
•    echipare completa a vilei
•    lenjerie / prosoape / halate / papuci unica folosinta
•    curatenia generala ce va fi executata de catre personalul nostru la check-out
•    beneficii aditionale furnizate de partenerii nostri prin  Ambient Exclusive

Date de contact:

Casa Ambient 5*
Str. Grivitei Nr.2, Cristian, Braşov, România, 507055

Tel:
004-0771-715020

Fax:
004-0368-001033

casa@ambienthotels.ro
www.vilaambient.ro

www.facebook.com/VilaAmbient
https://www.instagram.com/vila_ambient_cristian/
 

    
Data adaugarii: 08/08/2022 19:44:10
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: