Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Cabana Caprioarei Sighisoara

Va invitam la Cabana Căprioarei Sighişoara , la la un sejur de neuitat în sănul naturii !

Descriere:

-Va invitam la Cabana Căprioarei Sighişoara , la la un sejur de neuitat în sănul naturii ! Închirierea întregii cabane, 450 lei pe noapte, doua nopti - 800 lei, toată cabana! Rezervări – 0740302677. Rezervările se fac cu 50% avans. Capacitate cazare - 10 - 16 persoane. -Imaginati-va o cabană în care sa fiţi doar dvs, o poiană în pădure numai la dispozitia dvs, fără alţi turişti, situată în mijlocul naturii . Aveţi la dispoziţie toată cabana (ne vedem la sosire si la plecare !) Cabana are o pozitie privilegiată, fiind situată, singură, într-o poiană în pădure, la 1,5 km de Sighişoara, Perla Transilvaniei, unde puteţi vizita vestita Cetate Medievală.
- Cabana este compusă la parter, dintr-un living generos, de 62mp cu boxe si statie de amplificare, un dormitor, baie cu cabina de duş, bucătărie complet utilată, veselă, frigider, aragaz, microunde, filtru cafea, sandwich maker. La etaj avem trei dormitoare cu TV în fiecare camera, două dormitoare au şi terasă. Pavilion pentru servit masa în curte, 3000 m2 gazon, grătar,ceaun, internet wifii.
- Pentru ca meritaţi !
Pret vanzare cabana – 165.000 euro.


Preturi:

450 ron


Date de contact:

0740302677

    
Data adaugarii: 15/04/2015 18:23:07
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: