Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Pensiunea Ovidiu

Adjud

Descriere:

Pensiunea Ovidiu Adjud,clasificata 3 Stele, este situata in Centrul Orasului la 50 m de BCR Adjud,pe aceeasi parte,zona linistita situata la peste 100 m de E .85.Va punem la dispozitie tot confortul creat de spatiile noastre in exclusivitate.Spatiile anexa cum ar fi terasa,parcare,curte interioara,gratar bucatarie,etc sint doar la dispozitia celor cazati la noi.
Detinem spatii si utilitati pentru echipe de lucru medii si mari,pe orice termen.
Organizam mese festive si cu orice ocazii.
In mod sigur va ve-ti simti bine,intrucit gazdele dv sint chiar ..proprietarii.!


Preturi:

Preturile sint pe deplin justificate,in functie de dotarile necesare dv.Ele pot varia in functie de sezon,echipe,perioada sejurului,gradul de ocupare,intre 30-80 lei/persoana.


Date de contact:

E-mail office@pensiuneaovidiuadjud.ro,cesovan@yahoo.com,cesovan@gmail,.com.
Telefon Orange 0745832686,Cosmote 0762950970.

    
Data adaugarii: 15/02/2014 15:15:59
Numarul de comentarii: 1
Seiro Green a spus:
Montaj panouri fotovoltaice
Furnizam si instalam sisteme (kituri) fotovoltaice atat pentru consumul propriu pentru ferme, hale industriale, case cat si pentru aplicatii mobile (microbuze, rulote, etc..) Dorim sa ne adresam tuturor clientilor, cu o solutie de reducere a costurilor pe parte de energie electrica. Sistemele sunt foarte simplu de instalat si extrem de utile pentru nevoile fiecarui client. Oriunde sunteti, puteti avea curent electric prin intermediul kitului fotovoltaic, putand acoperii tot consumul de care aveti nevoie. Pentru mai multe detalii va punem la dispozitie pagina noastra web: www.greenseiro.ro sau pe email: contact@greenseiro.ro
Data adaugarii: 16/05/2014 10:56:21
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: