Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

 Secretar de stat: „Toate-s relative pe lumea asta. Nu știu dacă vom avea ajutor de instalare de 70.000 de euro”

Achim Irimescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii (MADR), a afirmat în cadrul Romanian Agribusiness Conference că va exista o primă de instalare pentru tinerii fermieri, însă că acesta ar putea să nu fie 70.000 de euro și nici de 40.000 de euro ci, poate, de 50.000 de euro. Oficialului MADR s-a scuzat astfel pentru afirmația făcută la începutul lunii, la Suceava, spunând că „este greu ca anumite lucruri să fie bătute în cuie” și că „toate sunt relative pe lumea aceasta”.

„Vom avea și un ajutor de instalare (pentru tinerii fermieri – n.r.). Nu știu dacă va fi de 70.000 de euro, pentru că eu am spus că o să fie de 70.000 de euro dar, după aceea, când am văzut cât de multe solicitări sunt, am zis și am discutat cu ministrul (Agriculturii, Daniel Constantin – n.r.), de la 40.000 de euro poate ne ducem la 50.000 de euro, ca să avem mai mulți beneficiari”, a mărturisit Achim Irimescu. „Toate-s relative pe lumea asta, așa că-i greu să batem în cuie niște lucruri”. 
 
La începutul lunii iunie, Achim Irimescu declara la Suceava că a propus Comisiei Europene (CE) ca, pentru a stimula tinerii să lucreze în agricultură, să li se acorde subvenţii mai mari la hectar şi prime de de instalare de 70.000 de euro, în condiţiile în care în România există o situaţie aparte în care peste 55% din lucrătorii din agricultură au peste 55 de ani şi doar sub 6% au sub 35 de ani.

Sursa:

recolta.eu
    
Data adaugarii: 19/09/2013 16:47:51
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: