Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Aportul agriculturii în ansamblul economiei româneşti.

Miercuri, 21 august 2013, secretarul de stat Daniel Botănoiu a participat la conferinţa “Mediafax Talks about Sustainable Agriculture”, eveniment care s-a desfăşurat în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Brăila.

Miercuri, 21 august 2013, secretarul de stat Daniel Botănoiu a participat la conferinţa “Mediafax Talks about Sustainable Agriculture”, eveniment care s-a desfăşurat în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Brăila.

Conferinţa a fost moderată de Lucian Mândruţă şi Daniela Militaru, director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Brăila, tema centrală de dezbatere fiind evoluţia agriculturii durabile la nivel global, cu accent pe stadiul agriculturii româneşti în acest context.

În intervenţia sa, secretarul de stat Daniel Botănoiu a prezentat măsurile pe care Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale le are în vedere pentru sprijinirea agricultorilor şi, implicit, pentru realizarea unei agriculturi sustenabile în România. De asemenea, domnia sa a adus la cunoştinţa asistenţei aspecte legate de sistemul de irigaţii, amintind totodată eforturile depuse de Ministerul Agriculturii în ultima perioadă pentru sprijinirea producătorilor agricoli, trecând în revistă principalele investiţii preconizate a se realiza pe scheletul Politicii Agricole Comune 2014-2020, precum şi domenii ca dezvoltarea sistemelor agricole, cercetarea, etc.

Între subiectele dezbătute în cadrul conferinţei s-au regăsit şi punctele de vedere ale participanţilor cu privire la optimizarea producţiei agricole, precum şi aportul agriculturii în ansamblul economiei româneşti.

La conferinţa desfăşurată în localitatea Tudor Vladimirescu s-au aflat şi reprezentanţi ai fermierilor din judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Galaţi.

 

Sursa:

www.madr.ro
    
Data adaugarii: 21/08/2013 19:27:16
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: