Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Ultima oră: Află unde vor putea fi plătite impozitele agricole în afară de orașele de reședință

La începutul ședinței de Guvern de astăzi, Victor Ponta a cerut ca micii fermieri să poată plăti impozitul pe veniturile din agricultura la primariile locale. Șeful Executivului de la București le-a cerut miniștrilor Finanțelor și Dezvoltării Regionale, Daniel Chițoiu și, respectiv, Liviu Dragnea, să identifice o modalitate astfel încât micii fermieri să poată plăti impozitul pe veniturile din agricultură la Primăriile comunelor în care își au domiciliul.

„Vă rog, domnule ministru al Finanțelor și ministrul Dezvoltării, să realizați un protocol prin care oamenii să-și poată plăti la Primărie impozitele, să nu mai meargă în orașele de resedinta", a spus Victor Ponta, în debutul ședinței de Guvern de astăzi.
 
Începând din acest an, după ce baza de impozitare în agricultură s-a extins și la persoanele fizice, noul impozit nu se poate plăti la Primăriile locale din comunele respective, ci doar la Administrația Finanțelor Publice, care are însă sedii doar în orașele în comunele mari.
 
Unul dintre proiectele de hotărâre de Guvern aflate pe masa Executivului se află și organizarea la Bucureşti, în 20 septembrie 2013, a Reuniunii generale a administraţiilor fiscale din statele membre ale Uniunii Europene.

Sursa:

recolta.eu
    
Data adaugarii: 25/07/2013 18:39:24
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: