Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Prima intabulare gratuită a terenurilor agricole a primit undă verde de la Senat

Legea privind „Prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere” a fost adoptată în Senatul României. Proiectul a fost adoptat de plen cu 70 de voturi pentru, 40 împotriva și 3 abțineri. Inițial Comisia pentru administrație și cea pentru agricultură întocmiseră raport negativ proiectului de lege.

Concret, inițiativa legislativă prevede ca onorariile experților cadastrali vor fi suportate din bugetul Agentiei Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliara, din fondurile generate de taxele de autorizare pentru persoanele care realizează lucrări de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei și cartografiei în limita sumei de 400 lei/proprietate.

 
"La nivelul actual al imobilității tranzacțiilor în domeniul agricol extravilan costurile generate de lucrările cadastrale sunt uneori mai mari decât valoarea de tranzacționare a terenurilor respective. Problema rămasa și care se dorește a fi reglementată prin prezenta inițiativă este cea referitoare la costurile generate de prestația experților cadastrali", au susțin inițiatorii proiectului, Teodor Atanasiu și Sorin Roşca Stănescu. În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a legii, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice va emite instrucțiuni de punere în aplicare a dispozițiilor.
 

Sursa:

recolta.eu
    
Data adaugarii: 15/05/2013 21:21:29
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: