Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Pulpa de miel la cuptor

cu portocale si rozmarin

Ingrediente:

- 1 pulpa de miel, 3 kg,

- 2-3 crengute de rozmarin proaspat,

- 2 portocale,

- o capatana de usturoi,

- 50 ml. ulei de masline,

- 100 g. unt,

- sare si piper dupa gust.


Preparare:

Pulpa se curata de pielite, se spala si trebuie neaparat sa fie marinata, pentru o noapte, intr-un amestec de ulei de masline, usturoiul zdrobit si zeama de la portocale, introdusa intr-o punga care se sigileaza si se mai intoarce de cateva ori.

A doua ziam scos pulpa de miel de la marinat, am intepat-o din loc in loc cu varful cutitului si am introdus crengute mici de rozmarin.

In tava am turnat zeama in care a stat la marinat, putina apa si untul taiat cubulete.

Am introdus tava in cuprorul preincalzit la 180 de grade si am lasat-o timp de o ora jumatate. Din cand in cand se stropeste pulpa de miel cu zeama din tava si se mai intoarce de cateva ori, pentru a se rumeni uniform pe ambele parti.

NOTA MEA

Pulpa de miel la cuptor e nelipsita de pe orice masa de Paste, dar hai sa incercam ceva deosebit.

Am servit pulpa de miel cu legume la cuptor si sos de afine.

sursa http://marinagospodina.wordpress.com


    
Data adaugarii: 26/04/2013 20:03:15
Postat de:

alina alexe
Membru din: 14/12/2012
Vezi alte retete postate de acest utilizator
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: