Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Carti de vizita de la Advicemedia

Deunăzi am constat cu surprindere, şi trebuie să recunosc că am fost plăcut surprins, că exista oameni care ŞTIU, şi accentuez acest fapt, să îşi promoveze afacerile inteligent.

Deunăzi am constat cu surprindere, şi trebuie să recunosc că am fost plăcut surprins, că exista oameni care ŞTIU, şi accentuez acest fapt, să îşi promoveze afacerile inteligent. Este şi cazul celor de la ADVICEMEDIA care  au ales această variantă de a oferi un set de cărţi de vizită celor care scriu un articol pe blogul personal.

Pe lângă nevoia mea de a avea acest set de cărţi de vizită trebuie să recunosc că am fost surprins de acest tip de politică de promovare a unui bussines, din care toţi avem de învăţat şi pentru care cred că va avea un succes în viitor.

Omul, prin natura firii sale este deschis către nou, şi totodată, acţiunile şi faptele cu care nu s-au mai întâlnit îi suscită interesul realizându-se astfel o emulaţie cu privire la subiectul în cauză.

Cam atât cu privire la ceea cred eu despre acest demers lăudabil.

Privitor la necesitatea unei cărţi de vizită, consider că acest aspect nici măcar nu suportă o discuţie, fiind de necontestat aspectul benefic al acestui mijloc de promovare simplu, însă foarte eficient.

O să încerc o analiză comparativă, astfel, pot spune că mulţi oameni sunt etichetaţi încă de la prima întâlnire. Pe lângă aspectul exterior, care trebuie să fie ireproşabil, modalitatea prin care cineva îţi prezintă un bussines, este, de multe ori, confuz. Foarte mulţi oameni sunt etichetaţi în funcţie de aceste „criterii” şi, dintr-o dată, interesul pentru acea persoană scade considerabil.

Totuşi.....

Poate acea persoană are o problemă referitoare la relaţionare şi foloseşte mijloace de comunicare rudimenatare, însă activitatea profesională şi serviciile oferite sunt la un nivel înalt. Ori, într-o discuţie, are tendinţa de a dezvolta foarte mult un subiect (fie vorba între noi, până la pierdea esenţei), pierzându-se în amănunte  şi astfel, pierzând obiectivul iniţial.

Dintotdeauna oamenii au reacţionat la lucruri simple, haioase, spirituale şi ...inteligente!

Pentru toţi acei oameni care se regăsesc ca având acele probleme expuse mai sus sau pentru cei care au înţeles utilitatea şi caracterul benefic al unei cărţi de vizită, noi, cei de la www.iarmarok.ro şi www.semplus.ro , vă recomandăm cu căldură www.advicemedia.ro !

 

 

    
Data adaugarii: 07/08/2013 19:20:35
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: