Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Co Prod Sor

          Cu multe eforturi s-a reusit construirea unei fabrici de ulei cu o capacitate de productie medie. Fabrici de ulei, ce-i drept sunt multe in tara noastra, insa ceea ce deosebeste fabrica noastra de altele este faptul ca uleiul este obtinut prin presare la rece, filtrat prin panze, nu contine substante chimice. Produsul nostru are o valoare calitativa foarte mare, ii respectam valoarea si caliatile si de aceea incercam pe cat se poate sa il facem cunoscut in tara si peste hotare.

Pe viitor avem in plan si fabricarea biodieselului, produs care este foarte bine vazut in strainatate, dar care incet incet  isi face loc si pe piata combustibililor din Romania.

Desi inca la inceput de drum, suntem optimisti ca ne vom dezvolta frumos si vom fi cunoscuti intern si international ca producatori ai unui produs de calitate superioara.

                                                                                    CO PROD SOR

    
Data adaugarii: 28/03/2013 12:58:38
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: