Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Oraselul premierelor in Romania.

 

Teatrul „Mihai Eminescu” din Oravita este cel mai vechi teatru din tara si din sud-estul Europei. Cladirea a fost construita în stil baroc vienez în anul 1817. Poetul Mihai Eminescu a jucat pe scena acestuia, de unde si numele actual.
Calea ferata Oravita-Bazias a fost prima cale ferata construita pe cuprinsul României, data în functiune la 20 august 1854. În prezent linia mai este functionala doar pe sectorul Oravita - Iam. Calea ferata Oravita - Anina este una din cele mai frumoase linii de cale ferata din Europa, doar ca nu este pusa deloc în valoare. A fost data în folosinta în anul 1863 si este cea mai veche linie ferata montana din România. O caracteristica a garii din Oravita, este aceea ca are peronul la primul etaj.
Primele baraje de greutate din Romania construite în perioada 1723 - 1733 pentru spalarea minereurilor pe pârârul Oravita, cunoscute sub numele de Lacul Mare si Lacul Mic.
Cea mai veche farmacie montanistica din Romania, „La vulturul negru”, fondata în 1793.
De aici insa puteti cutreiera muntii din zona, inclusiv Cheile Nerei si cea mai frumoasa cascada din Romania, clasata in primele opt cascade din lume, cascadele Beusnita, despre care vom spune cate ceva data viitoare.
    
Data adaugarii: 12/04/2013 12:56:44
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: