Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Rezervatia de Zimbri din Vama Buzaului

A 4-a rezervatie de zimbri din tara

      Rezervatia de zimbri „Valea Zimbrilor” inaugurata în noiembrie 2008 la Vama Buzaului numara in prezent 18 exemplare, intre care cinci pui nascuti pe parcursul anului 2011. Rezervatia se intinde pe o suprafata de 12 hectare de pasune si 80 de hectare de padure, iar planul autoritatilor este ca in viitor sa lase zimbrii in libertate, animalele fiind incluse intr-un program de repopulare a Muntilor Carpati  cu aceast? specie. Rezervatia de la Vama Buzaului este cea de-a patra din Romania dupa cele de la Vinatori-Neamt, Hateg-Silvut si Neaga-Bucsani. Ea a fost realizata in urma unui proiect de dezvoltare turistica a zonei, sustinut de Consiliul Judetean Brasov, Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov si primariile din Prejmer si Vama Buzaului. Turistii pot vizita zimbrii de la Vama Buzaului zilnic, intrarea fiind libera. 

Sursa: http://site.judbrasov.ro/page_Rezerva-ia-Natural-Valea-Zimbrilor_116.html

    
Data adaugarii: 13/01/2013 21:49:17
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: