Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG
supraveghere, prevenire, control si eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protectia animalelor si protectia mediului, de identificare si inregistrare a bovinelor, ...
0 comentarii
Norma privind Sistemul rapid de alertã pentru alimente şi furaje
0 comentarii
Prezentele norme metodologice reglementeazã modul de aplicare a prevederilor Legii zootehniei nr. 72/2002.
0 comentarii
Norma sanitarã veterinara ce stabileşte categoriile de materii prime furajere ce pot fi utilizate în scopul etichetarii furajelor combinate pentru animalele de companie
0 comentarii
ORDIN nr. 109 din 8 septembrie 2010
Din categoria Cresterea animalelor
Postat de iarmarok promovare in data de 04/03/2013 22:05:35
procedura de autorizare/înregistrare sanitară veterinară a unităţilor ce desfăşoară activităţi în domeniul hranei pentru animale de fermă
0 comentarii
Prezentele norme metodologice reglementează măsurile necesare în vederea asigurării condiţiilor de bunăstare şi protecţie a animalelor.
0 comentarii
Prezenta lege reglementeaza masurile necesare pentru asigurarea conditiilor de viata si bunastare ale animalelor cu sau fara detinator.
0 comentarii
Prezentul ordin se aplicã producţiei de sãmânţã în vederea comercializãrii, precum şi comercializãrii seminţelor de cereale.
0 comentarii
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: