Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Targul de Zootehnie al Romaniei

In perioada 26 - 29 iunie se desfasoara Targul de Zootehnie al Romaniei!

ZEFA - Expozitia Internationala de Animale de Rasa si Echipamente pentru Zootehnie este singurul eveniment dedicat sectorului zootehnic din Romania.

Evenimentul este axat pe 2 directii majore:

  • Expozitie de echipamente, utilaje si servicii pentru fermele zootehnice;
  • Salonul Animalelor de Rasa - bovine, ovine, caprine, cabaline;
Locația aleasă pentru desfășurarea evenimentului este Aerodromul Floreni – Dorna Candreni – Vatra Dornei, amplasat la E 58, principala legatura intre Moldova si Transilvania prin nordul tarii.

In acest bazin geografic exploatatiile zootehnice reprezinta 44.32% din efectivul de bovine din Romania, 32.3% din efectivul de ovine si caprine din Romania si 40.61% din efectivul de cabaline din Romania. 

Evenimentul este organizat in parteneriat cu: FCBCR - Federația Crescătorilor de Bovine Carne din România, AGCTR - Asociația Generală a Crescătorilor de Taurine din România, ACBCR - Asociaţia Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România, Asociația Angus.Ro, Asociația Holstein.Ro, Asociaţia Crescătorilor de Vaci "Balţată Românească" Tip Simmental, CAPRIROM - Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România, Federația Națională a Crescătorilor de Ovine ROMOVIS, Asociația Aberdeen Angus România, Asociația Agricultorilor Maghiari din România, Federația Oierilor de Munte din România, Asociația Fermierilor din România, AFISS- Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin, Federația Agricultorilor de Munte "Vatra Dornei", asociațiile județene  ale crescătorilor de taurine și ovine din județele limitrofe evenimentului, Federația Agrostar, Federația Pro Agro.

Printre companiile participante se numara: Pioneer Du Pont, Inox Center, DSM Nutrition, Schaumann Agri, Javier Camara, Agrotel, Ravenol, Bio Trend Plus, Farma Vet, Romvac  Company, Bentley Romania, Super Farm Land, Parker Store, Evolutia Dan, Parker Store, EKF Romania, NHR Agropartners, ITAGRI, CTE Solution.

Inscrierile la eveniment continua, in limita locurilor disponibile!
    
Data adaugarii: 23/05/2015 18:48:56
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: