Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Piata Țăraneșca și Meșter(Ești)! din 15 pană în 17 mai

În luna lui Florar vă asteptăm la o nouă ediție a Pieței Țăranești și Meșter(Ești)! din 15 pană în 17 mai, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român

În luna lui Florar vă asteptăm la o nouă ediție a Pieței Țăranești și Meșter(Ești)!  din 15 pană în 17 mai, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român.  Târgul va fi deschis vizitatorilor vineri, 15 mai si duminică, 18 mai, între orele 10, 00 si 18, 00, iar sambătă, 17 mai, între orele 10, 00 si  00, 00. Intrarea este liberă.  Vor fi prezenți meșteri și artizani, creatori și mici producători, colecționari și pasionați de antichități.

Veți putea degusta produse preparate după rețete tradiționale din toate zonele țării: preparate românești la ceaun și pe grătar, afumături din Banat, brânzeturi argeșene, siropuri, dulcețuri și zacuști muntenești și mureșene, poame, mere și gutui, horincă din Satu Mare și vinuri de la Panciu, babic tătăresc din Dobrogea, magiun de Topoloveni și produsele Topoloveana fără zahăr adăugat.
De dulce: baclavale, sarailii, plăcinte fel de fel, nugat și halviță, doboș, cafea la nisip, miere și dulceturi, kurtos kalacs, turtă dulce și prăjituri tradiționale, înghețată de casă la butoi,  cornete boierești și tarte fine de la Târgul Domnesc.

Curtea va fi plină cu olari, tesătoare, , fierari, cioplitori, lingurari, iconari, încondeietoare, cusătorese, împletitoare din toate zonele țării, tineri artiști creatori de podoabe și jucării dar  și colecționari de antichități țărănești și nu numai .

Program Noaptea muzeelor:
Vă așteptăm la întâlnire cu meșterii  sâmbătă, între orele 18, 00 si 20, 00 în curtea interioară astfel:
Țesătoare:  Cristina Niculescu din Stoeneşti, județul Vâlcea
Olar:  Molnoș Josef din Corund, județul Harghita
Cioplitori în lemn: Vița și Iordan Lepădatu, din Băbeni, județul Valcea
Iconari – Cantaragiu Florian din Moara Vlăsiei – icoane pe lemn și Oana Musceleanu din Craiova, județul Dolj – icoane tradiționale pe sticlă
Incondeietoare: Bărdăhan Rodica din satul Paltinul, comuna Vatra Moldoviței, județul Suceava

Fierar: Constantin Marian din Popelti Leordeni, județul Ilfov
Ateliere de creativitate: "Trenuleț din lemn" – Alina Dignirii si  Pictură – Liviu Balac – sâmbată si duminică : Mai multe detalii pe : https://www.facebook.com/AteliereleDeCreatieMesterEsti


Pot fi vizitate expozițiile muzeului astfel :
Expoziţia permanentă va fi deschisă între orele 18.00 – 21.00
Expoziţiile  temporare vor fi  deschise  între orele 18.00 – 00.00

Detalii:
Corina Berariu - Tactic Events
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 424 34 88
office@tacticevents.ro

https://www.facebook.com/ptaraneasca

    
Data adaugarii: 15/05/2015 21:06:58
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: