Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Curs Agricultură Ecologică

S.C. Expo Transilvania S.A., în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management, are plăcerea să vă invite la primul curs de agricultură ecologică acreditat din România.

INVITAŢIE

 

Curs Agricultură Ecologică

-Operator în ferme ecologice mixte-

 

 

S.C. Expo Transilvania S.A.,  în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management, are plăcerea să vă invite la primul curs de agricultură ecologică acreditat din România.

 

Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 10 mai

în incinta pavilionului expozitional Expo Transilvania din Cluj – Napoca, in cadrul targului AGRA EXPO TRANSILVANIA – Targ Specializat pentru Agricultura, Zootehnie si Industrie Alimentara

 

Cursul oferă oportunitatea tuturor celor care vor să îşi deschidă o afacere cu produse bio, de a afla cele mai noi şi utile tehnologii pentru producţiile lor, dar şi mijloace eficiente de promovare a fermei şi a produselor finite. Sunt aşteptaţi la curs: fermieri care se află în curs de conversie sau certificare la sistemul ecologic; fermieri care doresc să îşi extindă afacerea şi în domeniul ecologic şi să obţină o certificare în domeniu; persoane care sunt la începuturile unei astfel de afaceri şi îşi doresc propria fermă ecologică.

 

Cursul se desfăşoară pe parcursul a patru zile în care veţi afla care sunt prevederile europene în domeniul agriculturii, regulile de recoltare şi fertilizare a culturilor ecologice de câmp, tehnologiile de creştere, întreţinere şi exploatare a animalelor crescute în sistem ecologic şi cum se realizează certificarea în agricultura ecologică.

Trainerii sunt specialişti în domeniu, cu o vastă experienţă în susţinerea şi promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislaţiei din domeniu, până la certificarea şi gestionarea unei ferme propriu-zise: Mirela Toader, prof. dr. în agricultura ecologică în cadrul UASMV va susţine modulul de cultură a plantelor în sistem ecologic,  Viorica Boboc, preşedintele Asociaţiei BioAvirom va prezenta metodele de creştere a animelelor într-o fermă ecologică.  De asemenea, ing. Aurelia Căldăraru, consultant în certificare şi inspecţie va vorbi despre condiţiile de certificare ale unei ferme, iar ultima zi de curs va fi dedicată unei vizite într-o fermă ecologică din judeţ.

 

Cursul este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Certificatul de absolvire va fi obţinut în urma susţinerii unui examen în ultima zi de curs. Certificatul de absolvire va fi eliberat şi autorizat pentru ocupaţia- Operator în ferme ecologice mixte, cod COR: 314205.

 

Costul formării de persoană este de 800 lei. Costurile sunt scutite de TVA conform OU129/2000 republicata.

Sunt incluse:

  •  Suportul de curs şi materialele necesare
  •  Taxa de examinare ANC
  •  Diploma de participare
  •  Certificatul de absolvire ANC
  •  Vizita la ferma ecologică

 

Inscrieri si Informatii:

Liliana Uleia – Coordonator Training

Tel: 0743.183.353

e-mail: cursuricbmanagement@gmail.com

www.cbmanagement.ro

 

    
Data adaugarii: 24/04/2015 16:21:11
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: