Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Insecticid universal cu pulverizare Effect, 500 ml

Effect universal insecticide este un insecticid de contact cu acţiune de durată, pentru combaterea tuturor insectelor: muşte, ţânţari şi furnici dar de asemenea este eficient împotriva moliilor

DESCRIERE

Effect universal insecticide este un insecticid de contact cu acţiune de durată, pentru combaterea tuturor insectelor: muşte, ţânţari şi furnici dar de asemenea este eficient împotriva moliilor, musculiţelor, gâzelor şi insectelor târâtoare (furnici, gândaci de bucătărie). Se utilizează în case, magazii, subsoluri, terase, în tabere şi pe alte suprafeţe interioare şi exterioare. Produsul este rezistent la lumină, are un parfum plăcut şi nu lasă nici o pată.

MOD DE FOLOSIRE

Pentru suprafeţe din sticla şi lemn, utilizaţi 300 ml pentru100 m2 sau 3 ml pentru 1 metru patrat . (4 „apăsări”). Se recomandă ca pe suprafeţele din beton să se utilizeze 500 ml pentru 100 m 2 sau 5 ml pentru 1 m2 (6 „apăsări”). Pentru o eficacitate permanentă se recomandă repetarea procesului la fiecare 2-3 săptămâni.

DEPOZITARE

Temperatura de stocare: de la -20°C la +40°C A se păstra într-un loc uscat. A se păstra departe de alimente, băuturi şi furaje. A se proteja de lumina directa a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Informaţii/măsuri generale: Persoana în cauză trebuie scoasă din zona contaminată la aer curat sau într-o zonă bine ventilată, asigurându-i funcţiile vitale şi protejându-l de căldură sau frig. Nu induceţi voma şi nu administraţi pacientului nimic de băut sau de mâncat, dacă acesta nu este conştient. Contactaţi un doctor şi oferiţi-i datele de pe ambalaj şi/sau instrucţiunile de utilizare pentru soluţie. În contactul cu pielea: Îndepărtaţi imediat hainele şi încălţămintea contaminate. Spălaţi imediat cu multă apă şi săpun părţile corpului care au venit în contact cu produsul. În cazul în care simptomele nu dispar, adresaţi-vă medicului. În contact cu ochii: Clătiţi imediat cu apă abundentă, ochii deschişi şi interiorul pleoapelor. În cazul reapariţiei simptoamelor persistente, solicitaţi ajutorul medicului. În cazul contaminării ochilor, clătiţi imediat cu apă abundentă. La inhalare (excesivă): Respectaţi măsurile generale. În caz de ingestie: Clătiţi bine gura cu apă. Nu vă provocaţi vărsături! Solicitaţi imediat ajutorul medicului. Arătaţi-i medicului fişa de siguranţă sau eticheta. Tratament simptomatic. Manipularea produsului neutilizat şi a deşeurilor: Eliminarea resturilor de produs: Utilizatorul trebuie să dezafecteze substanţa rămasă sau expirată la un punct de colectare autorizat sau o unitate de dezafectare a deşeurilor periculoase. Respectaţi legile care reglementează gestionarea deșeurilor periculoase. Evitaţi scurgeri sau pierderi în canale/canalizare. Ambalare: Predaţi ambalajele goale unui colector autorizat de deşeuri. Ambalajul necurăţat trebuie dezafectat ca deşeu periculose – trataţi la fel ca şi deşeurile de produs. Îndepărtare în conformitate cu Regulamentul privind gestionarea ambalajelor pentru deşeuri. Eliminaţi în conformitate cu reglementările de mediu in vigoare. Precauţii: Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Conţine permetrin (ISO). Poate provoca o reacţie alergică. Recomandări de securitate: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitaţi dispersarea în mediu. Colectaţi scurgerile de produs. A se păstra departe de alimente, băuturi și hrană pentru animale. Aruncaţi conţinutul/recipientul în acord cu regulamentele locale/regionale/naţionale/internaţionale. A nu se inhala şi a se evita contactul cu produsul. A se evita contactul produsului cu ochii, pielea şi mucoasele. Spălaţi-vă pe mâini după utilizare. Produsul este destinat pentru uz comun. 

AMBALAJ: 500 ml

Date de contact:

0784.099.959 / 0775.612.656

    
Data adaugarii: 12/09/2018 15:14:31
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: