Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Biostimulator de crestere Foliq Ascovigor

Biostimulator din alge marine

FoliQ® Ascovigor

Îngrășământ special cu efect biostimulator.

Acest îngrășământ special, foarte concentrat, conține extract din alge și este bogat în microelemente și hormoni naturali de creștere.

Conținut: 3,17% N + 1,90% K2O + 0,18% CaO + 2,54% SO3 + microelemente + extract de alge Ascophyllum nodosum + hormoni naturali de creștere + aminoacizi + vitamine.

Folosire

FoliQ® AscoVigor are o formulă unică de componenți naturali incluzând hormoni de creștere naturali – auxine, gibereline, citokinine, betanine, vitamine – și acizi organici, este îmbogațit în microelemente cum sunt: borul, manganul, zincul, fierul și magneziul.

Astfel, îngrășământul are o influență pozitivă în dezvoltarea, creșterea și a altor procese biologice din viata plantei. Reglează procesele de înflorire, polenizare, si dezvoltarea mugurilor. Folosirea acestuia accelerează diviziunea celulară, crește mărimea fructelor, cantitatea și calitatea producției.

FoliQ® AscoVigor este recomandat pentru stimularea creșterii rădăcinilor, accelerarea acumulării substanțelor de rezervă în plantă, îmbunătățirea rezistenței plantelor la stres și o regenerare rapidă după pagubele produse de îngheț, agenți patogeni, dăunatori și alți factori nefavorabili.

În plus extractele din alge marine, sporesc eficiența pesticidelor, și îmbunătățesc rezistența plantelor la diferite boli.

Avantajele îngrașământului

·         Calitatea ridicată a extrasului de alge marine Ascophyllum nodosum și tehnologia modernă de extracție ușoară, care păstrează întreaga activitate a substantelor naturale și bilogice, garantează o eficiență maximă a îngrășământului.

·         Conținutul îmbogățit cu microelemente indispensabile, alimentează plantele cu componentele nutritive necesare creșterii și dezvoltării.

·         pH-ul optim (6,5-7,2) asigură o absorbție completă a componentelor și garantează stabilitatea lichidului în rezervor în tipul lucrului și pe toata perioada utilizării acestuia.

Avantajele folosirii îngrășământului

·         Stimularea creșterii, dezvoltării și desfășurării proceselor biologice din viața plantelor;

·         Dezvoltarea sistemului radicular;

·         Rezistență ridicată la boli și condiții de stres (secetă, îngheț, temperaturi extreme);

·         Ajută la regenerarea rapidă a plantelor în urma îngețurilor din timpul iernii la   rapiță și celelate culturi.

·         Îmbunatățește calitatea producției.

·         Asigură creșterea calitativă și cantitativă a recoltei.

 

    
Data adaugarii: 07/06/2013 11:32:09
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: