Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Ulei de floarea soarelui presat la rece

Uleiul nostru de floarea soarelui se deosebește de uleiurile produse în masă, care sunt extrase cu ajutorul căldurii și al produselor chimice daunatoare

Uleiul nostru de floarea soarelui se deosebește de uleiurile produse în masă, care sunt extrase cu ajutorul căldurii și al produselor chimice daunatoare. Activitatea de presare la rece asigură conservarea antioxidanților naturali și a altor nutrienți.

Uleiul este obținut prin procesul mecanic care cuprinde selectarea și presarea semințelor după care este purificat prin decantare și filtrare .

Uleiul de floarea-soarelui are un conținut mai ridicat de vitamina E decât majoritatea uleiurilor vegetale. Acest ulei are, de asemenea, un nivel ridicat de grasimi nesaturate.

Pret -  se discuta in urma discutiei

 

CONTACT

S.C. CO PROD SOR S.R.L.

prodsor.romania@gmail.com

Tel: 0232.718.173
Mobil: 0768.996.672

Pentru acces catre fabrica recomandam drumul Strunga - Oteleni.

 

Comenzi:  0232.718.173

Pentru mai multe detalii, oferte sau pentru a comanda acest produs vizitati www.prodsorromania.wix.comSITE- PARTENER -  iarmarok.ro

    
Data adaugarii: 15/07/2013 18:48:43
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: